Kategorier
FitnessFiurenTrening

Hei Verden …

Hei verden, her er litt om meg!

Jeg har nå blitt 40 år og det føles helt okey. Tidligere har jeg jobbet som kokk på hotell og cruiseskip. Deretter gikk veien videre med ny utdannelse og jobb på allmenlegesenter. Jeg har også jobbet hos en av norges fremste spesialister innen barnesykdommer. I over 9 år har jeg også jobbet som gruppetreningsinstruktør med både ulike sal konsepter og sykkeltimer ved et av landets største treningskjeder. Dette gir meg en hel verden av god kontakt med mennesker. Jeg føler meg veldig heldig!
Jeg er utdannet kokk. Dette har gitt meg en faglig god grunnmur når det kommer til kosthold og ernæring. Og ikke minst muligheten til å se alt det gode som kan produseres av trenings- og kvalitetsmat med flotte råvarer.
Jeg har fått 2 aktive sønner på 10 og 12 år. Familien rundt meg er mine aller største forbilder og støttespillere. Jeg har stor interesse for fitness og trening, særlig i kombinasjon med helsefremmende kosthold.

fitnessfiuren.no vil bli full av motivasjon, treningsinspirasjon, kosthold, helse ,tips ,råd, treningstrender, min helt egen treningsmat,  for ikke å snakke om de sunne søte fristelser!

Alt jeg deler på siden  min er skrevet med utgangspunkt i egne erfaringer, kunnskap og en stor dose kjærlighet!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *