Kategorier
FitnessFiurenTrening

Litt om meg


Hei verden, her er litt om meg!

Jeg har nå passert 40 år og det føles helt okey. Jeg er en treningsglad jente full inspirasjon og motivasjon til deg.
Etter min første utdannelse var jeg restaurantkokk på ulike hoteller og cruiseskip. Deretter gikk veien videre med ny utdannelse og jobb ved et av byens største allmenlegesenter. Jeg har også jobbet hos spesialist innen barnesykdommer.
I over 11 år har jeg vært gruppetreningsinstruktør med ulike sal konsepter og sykkeltimer ved noen av landets største treningskjeder.
Dette har gitt og gir meg en hel verden av god kontakt med mennesker. Jeg føler meg veldig heldig, også fordi jeg kan hjelpe mange som ønsker en livsstilsendring.
Jeg er utdannet kokk. Dette har gitt meg en faglig god grunnmur når det kommer til kosthold og ernæring. Og ikke minst muligheten til å se alt det gode som kan lages av sunn kvalitetsmat med flotte råvarer.
Når jeg legger til fagene i helseutdannelsen og treningsbransjen blir det lettere å forstå at dette henger sammen, og hvordan.


Jeg har 2 fantastiske sønner på 11 og 14 år som beriker hverdagen og livet mitt. Familien rundt meg er mine aller største forbilder og støttespillere. Jeg har stor interesse for fitness og trening, særlig i kombinasjon med sunt kosthold tilpasset akkurat din helse og dine mål.

fitnessfiuren.no vil bli full av motivasjon, treningsinspirasjon, kosthold, helse ,tips ,råd, treningstrender, min helt egen treningsmat,  for ikke å snakke om de sunne søte fristelser!

Alt jeg deler på siden  min er skrevet med utgangspunkt i egne erfaringer, kunnskap og en stor dose kjærlighet!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *