Krydret Kokos og gurkemeiekake «cookiedough»
Bunn:
4 dl havregryn (gjerne glutenfrie)
2 dl proteinpulver vanilje (WheyXplode)
2 dl kokosmasse
1/2 ts himalayasalt, smak til med presset sitron
1/2 pk finhakket rosiner (kan sløyfes om ønskelig)
200gr sukrin sirup gold
Litt vann til alt samler seg til en fast kakedeig.
Når deigen er blitt fast og lite klebete, trykkes den ut i en liten form (rund eller firkantet etter ønske). La den sette seg kaldt mens du lager gurkemeiekremen.
Krydret gurkemeiekrem:
3 dl proteinpulver vanlije (WheyXplode)
2 dl mandelmel
2 dl sukrinmelis
1 ts gurkemeie
1 ts kanel
2 ss sukrin sirup
2dl vann , spe med mer vann dersom nødvendig.
Rører kraftig sammen til en fløyelsmyk krem. Deretter smøres denne utover kakebunnen og settes kjøling 30 min før servering. Da blir den lettere å skjære til kakestykker.
Dette er en helt spesiell magisk smaksopplevelse som oppleves litt «cookiedough».
Kaken kan spises til frokost eller dessert .
Full av god energi og byggesteiner for kroppen.
Her har jeg toppet kaken med kokosflak og FitnessFiuren Granola som også ligger her på fitnessfiuren.no