Kategorier
Fiuren Bakery & Freshness

Min helt rå sjokoladekonfekt kake med avokado.

 

Rå sjokoladekonfekt kake:

150gr mandler blendes

150gr valnøtter blendes

1 moden stor avokado moset

150gr råkakaopulver

15 dadler uten stein hakkes veldig smått

1dl tørket avskallet bokhvete om ønskelig

1 strøken ts himalaya salt

Nøttene blendes sammen til en melblanding (det gjør ikke noe om det blir noen småbiter i denne blandingen)
Deretter tilsettes alt i en kjøkkenmaskin og hele blandingen kjøres sammen til den blir en samlet kompakt kakemasse.
Denne trykkes ut på bakeark i middels størrelse form. Settes så i kjøleskapet minimum 20 minutter før man styrker over den fløyelsmyke sjokoladeglasuren tilslutt. Kaken kan også fryses med eller uten glasuren.
Sjokoladeglasur:
200 gr  mørk sukkerfri sjokolade
1 dl mandelmelk
1 ss Sukrin melis
Bittelitt dryss med himalayasalt
Alt smeltes og røres til en glatt sjokoladekrem over svak varme.
Håper det smaker.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *