800 gr mager Cottage Cheese (2 bokser)
ca 800 gr lettkokte havregryn
2 egg
6 eggehviter
300 gr mager Kesam (1 boks)
2 ts himalayasalt
3 ts bakepulver
- Bland cottage cheese, mager kesam og egg sammen til en jevn røre (jeg velger å ikke bruke stavmikser her for å beholde cottage cheesens konsistens, men bruk gjerne stavmikser om man ønsker det)
- Tilsett resten av ingrediensene. Her kan du finhakke masse friske urter og tilsette for enda mer spennende smak.
- La det hele svelle i 10 min, form deretter rundstykkene og legg dem på et stekebrett kledd med bakepapir.
Stekes på 200 grader varmluft midt i ovnen 15-20 minutter til de er gylne og fått ønsket stekeskorpe.
Disse er perfekte å fryse, en liten tur i ovnen eller på grillen etter tint gjør dem ferske og «nystekte».
Kan også lages som ønskede minipizzabunner, da holder det å halvstekte dem for å unngå at de blir tørre når de skal inn i ovnen på nytt.
Kan også lages som ønskede minipizzabunner, da holder det å halvstekte dem for å unngå at de blir tørre når de skal inn i ovnen på nytt.