Kategorier
Fiuren Bakery & Freshness

Luksuriøs Peanøttkonfekt

Rå kakebunn:

12 store (15små) dadler uten stein kuttes smått

6 ss kakaopulver

6 ss  sukrinsirup gold

6 ss peanøttsmør usaltet

3 ss kokosolje

1 dl puffet bokhvete

1 dl cacaonibs

2 dl kokosmasse

3 dl havregryn (gjerne glutenfrie)

1 ts himalayasalt

3 dl finhakket ristede peanøtter

Alle ingrediensene eltes godt sammen til en seig sammensatt masse, slik at den lett kan trykkes ut i en form. Se til at du får en jevn fin kakebunn. La den deretter få hvile litt mens du lager peanøttkremen.

Peanøtt krem:

500gr Peanøttsmør usaltet
4 ss Kokos olje
6 ss Sukrin sirup gold
1ts Himalaya salt
Alt kjøres sammen i kjøkkenmaskin til en jevn myk krem og smøres deretter over kakebunnen.
Strø finhakkede ristede peanøtter og gjerne Kakaonibs over kaken. Til slutt kan man varme litt mørk sjokolade for enda mer luksus.
Kaken bør settes litt kjøling før den kuttes i små kakestykker. Og den kan meget godt fryses også.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *