Bunn:
250 gr sjokolade proteinpulver (wheyXplode)
250gr mandelmel (fettredusert)
250gr sukrinmelis
2 ss kakaopulver rå
ca 2, 5 dl kaffe mild og avkjølet
3 ss sukrinsirup gold/daddelsirup
100 gr. mørk 85% sjokolade, sukkerfri og/eller cacaonibs
1 ts himalaya salt
Justere mengden med kaffe ved å tilsette litt og litt i et tørre for å få samlet massen til en jevn og myk deig. Den mørke sjokoladen skal hakkes i små biter (eller evnt cacaonibs)og blandes sammen med alle ingrediensene. Deigen skal være myk men fast, så den trenger helst gå litt i kjøkkenmaskinen for å bli jevn og fin.
Massen trykkes deretter ut i en liten form.
Sjokoladetoppingen kommer her :
150 gr sjokolade proteinpulver (wheyXplode)
150gr sukrin melis
1 ss kakaopulver
1 klype himalaya salt
1 ss sukrin sirup
Mild avkjølet kaffe til passe konsistens.
Røres til en glatt kremet sjokoladetopping. Smøres eller formes rett på kakebunnen (som gjerne kan være stykket opp på forhånd).
Jeg har enda ikke klart å finne annet merke proteinpulver som gir samme gode smak og konsistens, men det er selvfølgelig mulig å prøve ut dette.
Nytes fullt ut med verdens beste samvittighet til alle anledninger. Denne er helt fantastisk.