Bunn:
250 gr sjokolade proteinpulver (wheyXplode)
250gr mandelmel (fettredusert)
250gr sukrinmelis
2 ss kakaopulver rå
ca 2, 5 dl kaffe mild og avkjølet
3 ss sukrin sirup
100 gr. mørk 85% sjokolade, sukkerfri og/eller cacaonibs
1 ts himalaya salt
Glasur:
Mørk 85% sjokolade
1ts coconut oil
Litt kokosmasse som drysses over kaken tilslutt.
Justere med mengden kaffe om nødvendig for å få samlet massen til en jevn og myk deig. Den mørke sjokoladen skal hakkes i små biter (eller cacaonibs) og blandes sammen med alle ingrediensene. Deigen skal være myk men fast, så den trenger helst gå litt i eltemaskinen for å bli jevn og fin.
Massen trykkes deretter ut i en liten form. Smelt glasursjokoladen i vannbad med coconut oil og røre glatt. Helles deretter over kaken og settes litt i frysen til det hele stivner. Ta den ut før den blir helt gjennomfrossen og kutt i passe stykker etter ønskede størrelser.
Det fungerer utmerket å fryse disse, eller spise med det samme.
Nytes med god samvittighet!
Disse herlighetene tines mens du trakter deilig kaffe dersom de er fryst.
Perfekt å ha når man har lyst til å unne seg litt søtsaker til kaffen.