Fristende adventskonfekt fra Fiuren Fitness&Health
Nydelig konfektjulekuler av sesam, proppfulle av proteiner:
2 dl sjokolade proteinpulver (wheyXplode)
2 dl sesammel
2 dl sukrinmelis
1 ss råkakaopulver
1 ts maldonsalt
ca 30 gr finhakket 80% mørksjokolade (sukkerfri)
4 ss vann (justere mengden så det ikke blir for bløtt)
3 ss sukrin sirup
Noen dråper ekstra med litt vann om nødvendig for å få samlet massen til en jevn og fast deig. Deigen skal være ganske fast, det stemmer at den trenger litt jobbing for å fås jevn og fin. Rull den runde og fine i hånden med ønsket størrelse for deretter å rulle dem først i malt kanel , deretter i spiret bokhvete (eller noe annet som cacaonibs til slutt. Dersom du ønsker droppe bokhvete er det perfekt å rulle dem bare i kanel. Settes deretter kjøling.
Oppbevares fint i fryseren og tas ut noen få minutter før servering. Sesammel kan evnt byttes ut med mandelmel dersom du ønsker en mildere smak, eller ikke ønsker smak av sesam.