Hei verden…

Jeg har blitt 38 år… noe som igrunnen føles helt okey. Jobber i dag hos en av Norges fremste spesialister innen barnesykdommer,og som gruppetreningsinstruktør med både ulike sal konsepter og sykkeltimer ved et av landets største treningskjeder. Dette gir meg en hel verden av god kontakt med mennesker. Jeg føler meg kjempe heldig!

Jeg er også utdannet kokk som har gitt meg en faglig god grunnmur når det kommer til kosthold og ernæring. Og ikke minst muligheten til å se alt det gode som kan produseres av trenings- og kvalitetsmat med himmelske råvarer.

Jeg giftet meg med fantastiske Roger 16. juli 2016 og sammen har vi 2 aktive sønner på 7 og 10 år. Familien rundt meg er mine aller største forbilder og støttespillere. Jeg og min mann har begge stor interesse for fitness og trening, noe som sies å gjenspeile oss begge;-)

fitnessfiuren.blogg.no er full av motivasjon , trenings inspirasjon ,kosthold, helse ,tips ,råd, treningstrender, og ikke minst min helt egen treningsmat …og sunne søte fristelser 😉

Alt jeg deler her på nettsiden min er skrevet med utgangspunkt i egne erfaringer, kunnskap… og en stor dose kjærlighet <3