Hei verden…

Jeg har nå passert 40 år… noe som i grunnen føles helt okey. Har jobbet for en av norges fremste spesialister innen barnesykdommer og meget dyktige allmennleger. I over 9 år har jeg jobbet som gruppetreningsinstruktør med både ulike sal konsepter og sykkeltimer ved et av landets største treningskjeder. Jeg har hjulpet mange med å endre sin livsstil, til og med også blitt mye friskere av dette.

Dette gir meg en hel verden av god kontakt med mennesker. Jeg føler meg kjempe heldig! Jeg vil alltid søke nye treningsopplevelser og hjelpe andre med å finne livsglede og styrke til hverdagen nettopp gjennom trening og god helse.

Jeg er også utdannet kokk som har gitt meg en faglig god grunnmur når det kommer til kosthold og ernæring. Og ikke minst muligheten til å se alt det gode som kan produseres av trenings- og kvalitetsmat med himmelske råvarer.

Jeg har 2 helt fantastiske sønner på 10 og 12 år. Familien rundt meg er mine aller største forbilder og støttespillere. Jeg har stor interesse for fitness, trening, kosthold og ernæring. En sunn balanse i livet rett og slett.

fitnessfiuren.no er full av motivasjon, trenings inspirasjon, kosthold, helse, tips, råd, treningstrender og ikke minst mange sunne fristelser. Alt jeg deler her på nettsiden min er skrevet med utgangspunkt i egne erfaringer, kunnskap og en stor dose kjærlighet.