FitnessFiurens MoccaCake HighProteinLowCarb

  Bunn: 250 gr Sjokolade proteinpulver (wheyXplode) 250gr Mandelmel (fettredusert) 250gr Sukrinmelis 2 ss Kakaopulver rå  ca 2, 5 dl Kaffe mild og avkjølet 3 ss Fibersirup mørk 100 gr. Cavalier mørk 85% sjokolade, sukkerfri og/eller CacaoNibs  1 ts Himalaya salt   Glasur: Cavalier mørk 85% sjokolade 1ts Coconut oil Litt kokosmasse som drysses over kaken tilslutt.   Justere med mengden kaffe om nødvendig for å få samlet massen til en jevn og myk deig. Den mørke sjokoladen skal hakkes i små biter (eller evnt CacaoNibs)og blandes sammen med alle ingrediensene. Deigen skal være myk men fast, så den trenger helst gå litt i eltemaskinen for å bli jevn og fin. Massen trykkes deretter ut i en liten form. Smelt glasursjokoladen i vannbad med coconut oil og røre glatt. Helles deretter over kaken og settes litt i frysen til det hele stivner. Ta den ut før den blir helt gjennomfrossen og kutt i passe stykker etter ønskede størrelser. Det fungerer utmerket å fryse disse…eller spise med det samme ? Nytes med god samvittighet ….mmmmm!!! Disse herlighetene tines mens du trakter deilig kaffe dersom de er fryst …. Perfekt å ha når man har lyst til å unne seg litt søtsaker til kaffen.