STERK!

Da var det nye året i full gang …. vi har alle sammen stått på … mange timer …mye musikk (til hele familiens store prøvelse:-)…. og nøye gjennomførte treningsøkter ligger i grunnmuren når vi nå braker løs med de nye timeplanene på treningssenterne?

Mandag blir min store dag denne våren på treningssenteret som instruktør …den begynner allerede rett fra  jobb med STERK …

Dette blir en klokketime med nøye sammensatt styrkeøvelser for hele kroppen…  Duosett med 4 runder x 8-10 reps som passer for deg som ønsker å bli sterkere… enten du har trent mye styrke tidligere … eller om du er helt fersk… gutter og jenter … passer for alle ?

Etter timen «Sterk» blir det spinning som står for tur… Jeg kommer til å fokusere på trenings- og sykkelglede… ingen løypeprofil på denne timen… rett og slett bare ta frem den gode gamle «kjenne på følelsen» … Så kan du fritt velge helt selv hvilket  intensitetnivå du ønsker akkurat denne dagen…

Sykkeltimen passer perfekt som en god treningsøkt i segselv … eller om man setter den sammen med langintervallene (timen rett etter min) dersom du er viderekommende…. Eller om du rett og slett blir med meg på spinnning rett etter å ha fullført styrketimen først?

Mange gode muligheter til å gå det nye året sprekt imøte ?

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *